• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prorectorul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, Ștefan Purici, a participat la reuniunea reprezentanților universităților partenere în Consorțiul Collegium Carpathicum. Reuniunea a fost găzduită de Universitatea de Stat Est-Europeană din Przemyśl-Polonia. Potrivit USV, în acest an universitar, activitatea consorțiului se bazează pe schimburi academice în diverse domenii, cu sprijinul a două granturi de finanțare. Conform sursei citate, luna trecută la USV a susținut două prelegeri profesorul Waldemar Deluga de la Universitatea din Ostrava-Republica Cehă. Începând cu data de 25 februarie și pînă la finalul actualului an universitar, la Suceava vor conferenția cadre didactice și cercetători din cadrul universităților partenere, din Ucraina și Polonia. Din partea universității sucevene, au fost selectați pentru a susține o serie de prelegeri conferențiarul universitar doctor Marcel Mîndrescu de la Facultatea de Istorie și Geografie, lectorul universitar doctor Radu Bruja de la Facultatea de Istorie și Geografie și lectorul universitar doctor Mariana Șovea de la Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării. Aceștia se vor deplasa la Universitatea din Ostrava și la Universitatea de Stat Est-Europeană din Przemyśl.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava