• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Mâine, la ora 11.00, la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava este programată deschiderea expoziției „Tradiție și inovare în creația artistică a studenților”. Conform USV, expoziția cuprinde picturi, sculpturi, prelucrări artistice ale metalului, costume populare, elemente de tapiserie și icoane. Lucrările aparțin unor studenți și cadre didactice de la Facultatea de Arhitectură, Construcții și Artă Decorativă din cadrul Universității Naționale „Yurii Fedkovici” din Cernăuți. Deschiderea va avea loc în prezența rectorului Universității „Yurii Fedkovici” , Stepan Melnychuk, și a decanului Facultății de Arhitectură, Construcții și Artă Decorativă, Igor Fodchuk.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava