Concert pascal
MOPAN Suceava

Luni 18 iulie concomitent cu desfășurarea lucrărilor din cadrul proiectelor Municipiu Verde – Mobilitate urbană durabilă și Reabilitarea sistemului de alimentare centralizată cu căldură a Municipiului Vatra Dornei, vor debuta și lucrările pentru proiectul Înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale în Vatra Dornei, a anunțat primarul Ilie Boncheș. ”Așa cum am mai precizat, acest proiect este o reușită în direcția dezvoltării infrastructurii municipiului și este o prioritate, luând în calcul finalizarea lucrărilor la magistrala de gaz Pojorâta – Vatra Dornei”, a spus primarul.

Valoarea contractului de execuție este de 5.555.025.90 lei, lucrările fiind executate de NOVA POWER & GAS SRL.

În cadrul proiectului Municipiu Verde, pe strada Republicii, vor fi executate următoarele lucrări: toate cablurile de pe stâlpii existenți vor fi comasate într-o rețea subterană și se va reface în întregime infrastructura rutieră, respectiv asfaltarea străzii și refacerea pavajului.

În zona Cazinoului, în scopul încurajării deplasărilor active, pentru creșterea gradului de utilizare a spațiilor publice și asigurarea condițiilor de siguranță pentru deplasarea pietonală și cu bicicleta, se vor reface pavajul, rețeaua de iluminat public și vor fi create piste de bicicletă. ”Ne cerem scuze pentru disconfortul creat în realizarea acestor proiecte și în același timp, vă asigurăm că la finalizarea lucrărilor, atât dornenii, cât și turiștii vor beneficia de infrastructură utilitară și rutieră moderne”, a mai spus Ilie Boncheș.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava