Concert pascal
MOPAN Suceava

Lady Gaga a confirmat oficial că va juca în noul film ‘Joker’, care va fi lansat pe 4 octombrie 2024, la exact cinci ani de la lansarea primului film care spune povestea lui Arthur Fleck, un bărbat cu foarte multe traume nerezolvate, informează contactmusic.com.

Deși apăruseră zvonuri legate de faptul că Lady Gaga va face parte din distribuție, acum totul este oficial. Actrița a confirmat acest lucru printr-o postare pe pagina sa de Instagram. Artista a distribuit un videoclip cu un fundal roșu care o prezintă alături de Joaquin Phoenix, în umbre, dansând, în timp ce apare numele filmului ‘Joker: Folie à Deux’ și data lansării acestuia, respectiv 4 octombrie 2024.

Continuarea superproducției din 2019 va fi un musical, iar Lady Gaga se alătură universului DC Comics într-un rol ce se speculează a fi cel al lui Harley Quinn, psihiatra lui Joker, care îi devine parteneră de viață, într-o relație complet disfuncțională, potrivit sursei citate.

În plus și denumirea filmului pare să ofere iubitorilor un indiciu referitor la ceea ce trebuie să se aștepte de la noua peliculă: ‘Folie à Deux’ desemnează o tulburare psihotică în comun, care afectează persoanele care trăiesc împreună, în general membrii aceleiași familii.

La începutul lunii iunie, regizorul Todd Phillips confirma al doilea film Joker, dezvăluind și titlul acestuia. Cineastul a publicat o fotografie cu Joaquin Phoenix care citește scenariul pentru ‘Joker: Folie à Deux, dar și o imagine cu coperta acestuia pe care e scris numele peliculei.

 

Contactmusic.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava