MOPAN Suceava

Lady Gaga fost numită de revista Billboard femeia anului, după ce în 2015 s-a bucurat de un real succes, potrivit contactmusic.com. Cu toate acestea, vedeta în vârstă de 29 de ani a mărturisit că în urmă cu doar un an a vrut să renunțe la muzică.

Într-un interviu pentru publicația Billboard, controversata cântăreață a spus: „La sfârșitul lui 2014, stilistul meu m-a întrebat: ‚Îți mai dorești să fii un star pop?’ M-am uitat la el și i-am răspuns: ‚Știi, dacă aș putea să opresc acest tren chiar acum, astăzi, aș face-o. Dar pur și simplu nu pot. Dar simt nevoia să mă retrag, pentru că voi muri altfel.’ Când totul se întâmplă atât de repede, nu te mai simți în siguranță, simți că ești pălmuit din toate părțile și nu mai poți gândi corect. Dar apoi am simțit cum niște mâini m-au ridicat. A fost de parcă toată lumea și-a unit forțele pentru a pune o stea înapoi pe cer, ca și cum îmi transmiteau că nu mă lasă.”

Când simțea că întreaga industrie muzicală i-a întors spatele, veteranul interpret de cântece sentimentale Tony Bennett i-a sărit în ajutor. „Nu există nimeni mai tare decât Tony Bennett. Acest om este parte din istoria muzicii într-un mod extrem de puternic. El a fost cel care m-a învățat să rămân mereu așa cum sunt, să nu las pe nimeni să profite de mine. Este responsabil pentru fericirea în foarte multe feluri și asta pot să spun și despre Elton John. Când întreaga industrie muzicală mi-a întors spatele când am lansat Artpop, ei au fost cei care mi-au spus: ‚Hey, albumul acesta este un succes. Va ajunge sus.’”, a mai povestit Lady Gaga, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava