Concert pascal
MOPAN Suceava

Lady GaGa l-a numit pe președintele Statelor Unite, Donal Trump, „nerod” și „rasist” și cere schimbări majore.

Faimoasa cântăreață s-a arătat deranjată de atitudinea oamenilor din America și l-a acuzat pe președintele Statelor Unite că „a eșuat” în a conduce țara din cauza propriilor sale prejudecăți.

Artista a subliniat că „nu vreau să incite la ură”, după moartea lui George Floyd – care a decedat după ce un polițist s-a așezat cu genunchiul pe gâtul lui, după ce l-a arestat în Minnesota, săptămâna trecută – ci că vrea să ajute la găsirea unei soluții.

Într-un text lung, pe care l-a postat pe rețelele de socializare, Lady Gaga a scris, potrivit contactmusic.com: „Am foarte multe lucruri pe care aș vrea să le spun despre acest subiect, dar, în primul rând, vreau să subliniez, cu frică, faptul că nu îmi doresc să incite la ură ori violență nimic din ce spun, deși tocmai aceste sentimente ar fi justificate. Nu aș vrea să contribui cu și mai multă violență, aș vrea să contribui cu o soluție. Sunt revoltată de moartea lui George Floyd, la fel cum am fost de morțile nenumărate ale prea multor persoane de culoare, morți care au avut loc de-a lungul a sute de ani, în această țară, din cauza unui rasism sistemic, susținut de un sistem corupt. Vocile oamenilor de culoare au fost reduse la tăcere mult prea mult timp, iar această tăcere s-a dovedit a fi mereu mortală. Și, oricât ar protesta, se întâlnesc mereu cu lipsa de compasiune a liderilor ce ar trebui să îi protejeze. În fiecare zi, oamenii din America sunt rasiști, asta e ceva dovedit. Știm deja de mult timp că președintele Trump a eșuat. Este deținătorul celui mai puternic birou din lume și, cu toate acestea, se face că nu vede nimic, în timp ce vieți ale oamenilor de culoare sunt luate în mod continuu. Știm cu toții că este nerod și rasist încă de când a preluat conducerea. Alimentează un sistem deja rasist și vedem cu toții ce se întâmplă. Este timpul pentru o schimbare.”

Lady Gaga a promis că „va arăta dragoste” celor din comunitatea de negri și că va face tot ce îi va sta în putință pentru a schimba ceva. „TREBUIE să ne arătăm dragostea pentru persoanele de culoare. Ca femeie albă, privilegiată, voi susține această cauză. Ca și comunitate privilegiată ce suntem, nu am făcut tot ce ne-a stat în putință pentru a lupta împotriva rasismului, pentru a-i susține pe cei care sunt omorâți din această cauză. Asta nu este dreptate. Este o tragedie epică ce ne definește țara. Sunt tristă. Sunt furioasă. Și voi folosi cuvintele pe care mi le voi găsi pentru a comunica nevoia de schimbare, într-un mod cât ma puțin violent.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava