Concert pascal
MOPAN Suceava

Lady Gaga își maschează cuperoza de pe obraji cu tone de machiaj. Cântăreața de 35 de ani și-a surprins fanii cu o fotografie postată recent pe contul ei de Instagram. Ea apare fără machiaj, în timp ce stă la soare și se bronzează. Fanii au privit cu atenție poza și au descoperit o roșeață suspectă pe ambii obraji ai vedetei, notează click.ro.

Lady Gaga își maschează cuperoza de pe obraji cu tone de machiaj, acesta e verdictul pe care l-au dat fanii după ce au văzut ultimele postări ale vedete de pe contul ei de Instagram. După ce a postat fotografia din curtea vilei ei din Los Angeles, Gaga a revenit cu o nouă postare din timpul unei sesiuni de machiaj la care au participat nu mai puțin de patru profesioniste. În imaginea inițială, pe obrazul divei se pot vedea pete roșii semn de cuperoză, o boală a pielii care se manifestă printr-o roșeață pronunțată. Cuperoza apare din cauza spargerii vaselor de sânge superficiale de la nivelul pielii. Nu este prima oară când cântăreața de 35 de ani este surprinsă cu diferite iritații ale tenului, în anii trecuți ea fiind recunoscută să recunoască public faptul că are o mulțime de coșuri pe față, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/lady-gaga-isi-mascheaza-cuperoza-cu-tone-de-machiaj-cantareata-are-o-roseata

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava