Lady GaGa spune că şi-ar dori ca fanii ei să-i accepte „transformarea” muzicală de pe noul album, ‘Joanne’.

Cântăreaţa a mărturisit că se schimbă cu fiecare melodie pe care o creează şi crede că noul său material discografic, al cincilea din cariera sa, reprezintă începutul unui nou capitol în ceea ce priveşte muzica sa.

Lady Gaga a declarat în timpul emisiunii ‘CBS Sunday Morning’, potrivit contactmusic.com: „Cred că este greu pentru ei să mă vadă schimbându-mă de la album la album, pentru că trec printr-un proces de transformare. Aşa sunt eu ca artist. Ştii, ar trebui să accepte noua era muzicală în care intru.”

În altă ordine de idei, Gaga, pe numele real Stefani Germanotta, a mai spus că singurul loc în care poate fi ea cu adevărat este în spatele uşilor închise, pentru că a devenit foarte faimoasă.

„Sunt foarte conştientă de faptul că, odată ce trec pragul casei, nu mai sunt liberă. Imediat ce păşesc în lume, într-un fel, aparţin oamenilor. Este legal ca cineva să mă urmărească. Este legal să fiu urmărită la plajă. Şi nu pot suna la poliţie şi nici nu pot să rog pe cei care mă urmăresc să plece. Şi m-am gândit foarte mult şi am ajuns la următoarea concluzie: ‘Ei bine, dacă nu pot fi liberă acolo, afară, pot fi liberă aici, în spaţiul personal’.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava