MOPAN Suceava

Lady GaGa l-a confundat pe Ed Sheeran cu un chelner la gala Grammy, care a avut loc duminică seară la Staples Center, Los Angeles, potrivit contactmusic.com. Autorul hitului ‘Thinking Out Loud’ – care a fost nominalizat la trei categorii și a și cântat la ceremonie – a scris pe Twitter, conform ContactMusic: „O iubesc pe Lady Gaga. Am vorbit cu ea mai devreme și m-a confundat cu un membru al staffului. Trebuie să iubești gala premiilor Grammy. #AmNevoieDeUnCostumNou? Aha.” Mesajul postat de Ed Sheeran a fost șters apoi de pe Twitter.

Pe Ed Sheeran nu-l cunoaște, însă Lady Gaga este o mare fană a unui alt cântăreț britanic, Sam Smith. Controversata cântăreață a fost foarte încântată că artistul a ieșit marele câștigător al galei și a plecat acasă cu patru premii. „Sunt atât de mândră de dragul meu SAM SMITH pentru toate premiile pe care le-a câștigat în această seară! Meriți totul și mai mult, pentru că tu ești TU. Am fost onorată să asist!”, a scris Lady Gaga pe contul ei de Twitter, potrivit sursei citate.

Lady Gaga s-a aflat și ea printre câștigătorii galei, ea impunându-se la categoria ‘Cel mai bun album pop vocal tradiţional’, cu ‘Cheek To Cheek’ – album la care a lucrat împreună cu Tony Bennett.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava