MOPAN Suceava

Lady GaGa a declarat, potrivit contactmusic.com, ca nu va face niciodata din pasiunea sa pentru moda o cariera, insistând ca respecta prea mult designerii pentru a calca pe teritoriul lor.

Controversata cântareata este cunoscuta pentru stilul sau unic si pentru faptul ca de fiecare data, la orice aparitie publica, atrage toate privirile. Asta a facut si la gala premiilor Grammy, când i-a adus un tribut regretatului muzician David Bowie si a aparut pe scena îmbracata precum alter egoul starului rock, Ziggy Stardust. Cu toate acestea, Gaga spune ca nu va încerca niciodata o cariera ca designer, pentru ca este fericita sa fie îmbracata de stilistul si prietenul ei, Brandon Maxwell.

„Una peste alta, respect creatorii de moda.”, a spus Lady Gaga pentru New York Post. Ea a continuat: „Acesta este motivul pentru care nu am propria linie de îmbracaminte si motivul pentru care nu o sa am niciodata. Daca voi face vreodata ceva ce are legatura cu moda, va fi sa fiu doar muza, sau orice altceva ce tine de creativitate. Îmi place sa ajut artistii sa se regaseasca si sa-i fac sa se simta bine în legatura cu ceea ce reprezinta ei.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava