Lady GaGa crede că Selena Gomez „este foarte curajoasă”, după ce a vorbit deschis despre lupta cu depresia, pe scena American Music Awards, săptămâna trecută.

Cântăreaţa în vârstă de 24 de ani a povestit, în timpul discursului susţinut pe scena evenimentului de duminică, că s-a internat din proprie iniţiativă la începutul acestui an într-un centru de reabilitare, pentru a se trata de depresie şi de stările de anxietate provocate de boala lupus.

Acum, Lady Gaga, în vârstă de 30 de ani, a lăudat-o pe cântăreaţă pentru că a avut curajul „să se descătuşeze” şi să spună adevărul. În timpul unei emisiuni radio recente, Gaga a spus, potrivit contactmusic.com: „Mi s-a părut foarte curajos din partea ei să se ridice şi să vorbească despre depresie. O cunosc şi m-am bucurat foarte tare pentru ea în acel moment. Ca artişti, nu ne dorim să dezamăgim oamenii. Mi s-a părut foarte curajos din partea ei să se descătuşeze. Nu este necesar să păstrezi mereu o imagine bună pentru a reuşi, pentru a avea succes. Ceea ce contează cu adevărat este să te simţi bine pe interior. O apalaud.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava