Lady GaGa crede că Selena Gomez „este foarte curajoasă”, după ce a vorbit deschis despre lupta cu depresia, pe scena American Music Awards, săptămâna trecută.

Cântăreaţa în vârstă de 24 de ani a povestit, în timpul discursului susţinut pe scena evenimentului de duminică, că s-a internat din proprie iniţiativă la începutul acestui an într-un centru de reabilitare, pentru a se trata de depresie şi de stările de anxietate provocate de boala lupus.

Acum, Lady Gaga, în vârstă de 30 de ani, a lăudat-o pe cântăreaţă pentru că a avut curajul „să se descătuşeze” şi să spună adevărul. În timpul unei emisiuni radio recente, Gaga a spus, potrivit contactmusic.com: „Mi s-a părut foarte curajos din partea ei să se ridice şi să vorbească despre depresie. O cunosc şi m-am bucurat foarte tare pentru ea în acel moment. Ca artişti, nu ne dorim să dezamăgim oamenii. Mi s-a părut foarte curajos din partea ei să se descătuşeze. Nu este necesar să păstrezi mereu o imagine bună pentru a reuşi, pentru a avea succes. Ceea ce contează cu adevărat este să te simţi bine pe interior. O apalaud.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

PNL - Gheorghe Flutur
PNL - Ion Lungu - Lucian Harsovschi
PSD - Mirela Adomnicai
PSD - Dan Cusnir
PMP - Bogdan Codreanu
PMP - Marian Andronache
PRO România - Alexandra Harja Samsonescu
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava