MOPAN Suceava

Lady Gaga a câștigat, duminică seară, primul său Glob de Aur, informează contactmusic.com. Vedeta a reușit să se impună la categoria ‚Cea mai bună actriţă în rol principal într-o miniserie/ film de televiziune’, datorită interpretării sale din ‚American Horror Story: Hotel.

„Chiar acum, mă simt precum Cher în filmul lui John Patrick Shanley, ‚Moonstruck’.”, a murmurat, plină de emoție, Lady Gaga, în timp ce mergea spre scenă pentru a-și ridica trofeul. Ea a continuat: „Este unul dintre cele mai grozave momente din viața mea. Vreau să-i mulțumesc lui Ryan Murphy; ești o ființă minunată! Ai crezut în mine și ai fost un prieten minunat. Vreau să le mulțumesc, de asemenea, colegilor, pe care-i iubesc; sunteți familia mea pentru totdeauna. Mulțumiri și lui Matt Bomer și Denis O’Hare, și Angelei Bassett și Cheyenne Jackson, Finn Wittrock, Chloe Sevigny, Evan Peters… Aș putea continua cu întreaga echipă care a lucrat la această miniserie, pentru că sunteți cu toții foarte talentați și pentru că, datorită vouă, cred, am reușit să strălucesc. Așa că, vă mulțumesc. Mi-am dorit să fiu actriță înainte de a deveni cântăreață, dar s-a întâmplat invers.”

Și colegul de breaslă al vedetei, Sam Smith, a avut motiv de a sărbători. El a reușit să se impună la categoria ‚Cel mai bun cântec’, cu ‚Writing’s on the Wall’ – piesă inclusă pe coloana sonoră a filmului ‚Spectre’. În timp ce Katy Perry îi înmâna trofeul, Sam a spus că are parte de „cea mai tare noapte” a vieții sale. El a adăugat: „Sincer, nu am crezut cu adevărat că voi obține acest premiu, așa că, vă mulțumesc tuturor.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava