MOPAN Suceava

Faimoasa cântăreaţă Lady Gaga şi-a închiriat un apartament luxos în Central Park South, New York. Controversata artistă s-a mutat în uriaşul duplex în urmă cu aproximativ o lună, potrivit revistei americane Life & Style, citează showbizspy.com.

Locuinţa – pentru care Gaga plăteşte o chirie de 22. 000 de dolari pe lună – are două dormitoare uriaşe, o bucătărie impresionantă, şemineu, o baie foarte mare şi o privelişte foarte frumoasă către Central Park, mai scrie sursa citată.
„Este atât de tare! Vine şi pleacă însoţită de toată echipa ei de securitate. Nu-mi vine să cred că este vecina mea!”, a declarat unul dintre vecinii artistei, potrivit showbizspy.com.

Este o diferenţă uriaşă între chiria pe care o plătea Lady Gaga pentru vechiul ei apartament din Lower East Side, în care locuia înainte de a deveni faimoasă, chirie de aproximativ 1,100 de dolari pe lună şi cea pe care o plăteşte acum.
Cântăreaţa a declarat în 2011: „Cu sinceritate vă spun că banii nu înseamnă nimic pentru mine. Singurele lucruri de preţ pe care le-am achiziţionat sunt un Rolls-Royce pentru părinţii mei, luat cu ocazia aniversării lor, şi o operaţie la inimă pentru tatăl meu.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava