MOPAN Suceava

Lady GaGa își va arăta abilitățile actoricești încă o dată, într-un nou sezon din ‘American Horror Story’, informează contactmusic.com. Vedeta în vârstă de 29 de ani și-a făcut debutul pe micile ecrane anul trecut, în ‘American Horror Story: Hotel’, iar interpretarea personajulul The Countess în serial i-a adus chiar un Glob De Aur. Acum, întrebată dacă se va întoarce în cel de-al șaselea sezon al serialului de televiziune, Gaga a răspuns simplu: „Da”. Ea a adăugat, potrivit sursei citate, fără a da prea multe detalii: „Nu vă pot spune în ce condiții sau când.”

Veștile vin la câteva luni după ce creatorul și producătorul ‘American Horror Story’, Ryan Murphy, a declarat că și-ar dori foarte mult să lucreze din nou cu Lady Gaga. El a scris pe contul său de Twitter în octombrie: „Lady Gaga a fost extraordinară în sezonul 5 din AHS, așa că ieri i-am propus, oficial, să se întoarcă și în sezonul 6. Spune ‘da’ Lady Gaga!”

Serialul de televiziune ‘American Horror Story’, creat și produs de Ryan Murphy și Brad Falchuk, este axat pe povești horror, fiecare sezon fiiind de sine stătător, realizat ca o miniserie independentă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava