Lady Gaga va juca într-un film regizat de Sir Ridley Scott despre uciderea nepotului fondatorului casei de modă Gucci, Maurizio Gucci, informează contactmusic.com.

Artista de 33 de ani o va interpreta pe Patrizia Reggiani, fosta soţie a lui Maurizio Gucci – care a fost părăsită după 12 ani de căsătorie de Maurizio Gucci, în 1985, pentru o femeie mai tânără.

Patrizia Reggiani a fost judecată şi condamnată pentru că a pus la cale asasinarea fostului soţ în 1995. Ea a fost numită Văduva Neagră în timpul procesului. A ispăşit o pedeapsă de 18 ani, fiind eliberată din închisoare în 2016, potrivit sursei citate.

Pentru Lady Gaga acesta este al doilea rol într-un film după cel din ‘A Star is Born’, regizat de Bradley Cooper, pentru care a fost nominalizată la Oscar pentru interpretarea sa. ‘A Star is Born’ i-a şi adus un premiu Oscar pentru piesa ‘Shallow’ de pe coloana sonoră.

Povestea despre asasinarea lui Maurizio Gucci este scrisă de Roberto Bentivegna, bazată pe cartea ‘The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed’, de Sara Gay Forden.

Sir Ridley Scott va produce filmul, împreună cu Giannina Scott şi Scott Free Productions.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava