Lady Gaga va juca într-un film regizat de Sir Ridley Scott despre uciderea nepotului fondatorului casei de modă Gucci, Maurizio Gucci, informează contactmusic.com.

Artista de 33 de ani o va interpreta pe Patrizia Reggiani, fosta soţie a lui Maurizio Gucci – care a fost părăsită după 12 ani de căsătorie de Maurizio Gucci, în 1985, pentru o femeie mai tânără.

Patrizia Reggiani a fost judecată şi condamnată pentru că a pus la cale asasinarea fostului soţ în 1995. Ea a fost numită Văduva Neagră în timpul procesului. A ispăşit o pedeapsă de 18 ani, fiind eliberată din închisoare în 2016, potrivit sursei citate.

Pentru Lady Gaga acesta este al doilea rol într-un film după cel din ‘A Star is Born’, regizat de Bradley Cooper, pentru care a fost nominalizată la Oscar pentru interpretarea sa. ‘A Star is Born’ i-a şi adus un premiu Oscar pentru piesa ‘Shallow’ de pe coloana sonoră.

Povestea despre asasinarea lui Maurizio Gucci este scrisă de Roberto Bentivegna, bazată pe cartea ‘The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed’, de Sara Gay Forden.

Sir Ridley Scott va produce filmul, împreună cu Giannina Scott şi Scott Free Productions.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava