MOPAN Suceava

Cântăreața Lady Gaga, care s-a logodit cu actorul Taylor Kinney de Valentine’s Day, după patru ani de relație, își dorește ca nunta ei să fie o „sărbătoare de familie”. Astfel, potrivit contactmusic.com, artista își va servi invitații cu mâncare de la restaurantul italian al părinților ei din New York City, Joanne Trattoria, și vrea ca în ziua cea mare toate rudele sale să aibă roluri cheie.

O sursă a spus pentru revista UsWeekly: „Îi vin tot felul de idei acum. I-a propus surorii sale Natali să-i fie domnișoară de onoare, iar tatăl ei este cel care o va duce la altar. Vrea ca nunta să fie o sărbătoare de familie.”

De asemenea, Lady Gaga își dorește ca Tony Bennett, în vârstă de 88 de ani, să-i cânte la nuntă. Artista a lansat anul trecut un album de duete, ‚Cheek to Cheek’, împreună cu Bennett.

Cântăreața, în vârstă de 28 de ani, a spus ‚DA’, după ce iubitul ei, actorul Taylor Kinney, a cerut-o în căsătorie de Valentine’s Day. Artista și-a anunțat fanii că va deveni curând o femeie căsătorită, pe Instagram, potrivit contactmusic.com: „Mi-a dăruit inima lui de Valentine’s Day, iar eu am spus DA!”, a scris Lady Gaga pe contul de socializare, alături de fotografia cu inelul cu diamant în formă de inimă pe care iubitul ei i l-a dăruit când a cerut-o de soție.

Lady Gaga și Taylor Kinney s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru videoclipul ‚You and I’ al cântăreței, în 2011, și de atunci formează un cuplu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava