Concert pascal
MOPAN Suceava

Potrivit unor zvonuri apărute în presa de peste ocean, Lady Gaga ia lecţii de actorie, cu scopul de a face o trecere spectaculoasă de la cântăreaţă de succes la actriţă nemaipomenită.
Controversata cântăreaţă îşi doreşte să ajungă star de film şi deja ia lecţii de actorie, pentru a reuşi la Hollywood, urmând exemplul unor muzicieni ca Justin Timberlake sau Rihanna, care au reuşit să fie buni atât în muzică, cât şi pe marele ecran.
O sursă apropiată vedetei a declarat, potrivit contactmusic.com: „Are nevoie de o nouă provocare şi şi-a propus ca în cinci ani să câştige un Oscar.”

Starul în vârstă de 26 de ani a avut o apariţie în ‘Men In Black 3’ anul trecut, iar acum vrea să joace într-un rol principal. Starul pop se pare că îşi va face marele debut actoricesc în ‘Machete Kills’, un film regizat de principalul colaborator al lui Quentin Tarantino, Robert Rodriguez. Excentrica Lady Gaga va interpreta rolul unei femei foarte sexy numită La Chameleon în continuarea filmului din 2010, ‘Machete’. În film vor mai putea fi văzuţi celebrii actori Mel Gibson, Jessica Alba şi Amber Heard.
Recent, Gaga a scris pe Twitter, potrivit ContactMusic: „Da, este adevărat, voi debuta ca actriţă în minunatul film ‘Machete Kills’ de @RODRIGUEZ. SUNT ATÂT DE EMOŢIONATĂ! AH! A fost extraordinar la filmări!”

Tarantino însuşi şi-a exprimat dorinţa de a lucra cu faimoasa cântăreaţă şi a dezvăluit la premiera filmului ‘Django Unchained’, care a avut loc săptămâna trecută: „Sunt un mare fan al ei. S-ar putea întâmpla. Este o persoană foarte drăguţă. Ne-am întâlnit de câteva ori. Este o personaă încântătoare.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava