Concert pascal
MOPAN Suceava

Lady Gaga își dorește foarte mult să investească în ferma regretatului Michael Jackson, Neverland, și să o aducă la gloria de altă dată.
Controversata cântăreață este o mare fană a regretatului artist, care a murit în 2009, în urma unei intoxicații cu Propofol, de aceea, vrea să restaureze vechea proprietate a acestuia, informează contactmusic.com.

Michael a cumpărat ferma de 3000 de acri în 1988, când el era pe culmile gloriei și a modificat-o după bunul său plac, transformând locația într-un mic paradis. A amenajat un parc de distracții, grădină zoologică și a cumpărat și un trenuleț adevărat. Mai târziu, proprietatea nu a mai fost îngrijită corespunzător, Michael confruntându-se cu dificultăți financiare.

O sursă a declarat pentru ziarul The Sun, potrivit contactmusic.com: ”Lady Gaga este obsedată de Michael. A devenit bună prietenă cu sora acestuia, La Toya și își dorește extrem de mult să restaureze Neverland, să-l facă la fel cum era o dată. Copiii vor cu disperare să păstreze casa lor natală, pentru ca mai târziu, când vor mai crește, să se decidă ce să facă cu ea. Gaga și-ar dori foarte mult să ajute financiar, cumpărând și ea o parte din proprietate.”

Chiar dacă Neverland a fost vândută în 2008 grupului Sycamore Valley Ranch Company, copiii lui Michael și mama acestuia încă mai dețin o parte din ea.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava