• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Cântăreața Lady Gaga, 28, vrea să se căsătorească cu iubitul ei, Taylor Kinney, 33, în spațiu, la începutul anului viitor, când se va afla la bordul unei nave spațiale Virgin Galactic, informează contactmusic.com.

O sursă a declarat pentru ziarul Daily Star: „Gaga și Taylor vor să facă un jurământ pe viață și sunt de părere că zborul în spațiu este o oportunitate prea mare pentru a putea fi trecută cu vederea. Ar fi ceva tipic ei, să aibă cea mai deosebită nuntă de care a auzit cineva vreodată. Bineînțeles, nu va fi o nuntă în adevăratul sens al cuvântului, pentru că nu va fi niciun preot care să-i cunune. Dar lor nu le pasă de acest lucru, îi interessează mai mult să-și jure iubire veșnică unul altuia.”

Lady Gaga vrea să se căsătorească în spațiu, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava