Concert pascal
MOPAN Suceava

Lady GaGa a declarat într-un interviu recent că încă se mai luptă cu depresia și că își dorește ca într-un anumit punct, în viitor, să nu mai consume deloc băuturi alcoolice și să învețe cum să se relaxeze în situații dificile, potrivit contactmusic.com. Controversata cântăreață a spus: „Cred că depresia oamenilor se declanșează în urma unor situații. Cred că toate felurile de depresie duc la anxietate și imposibilitatea de a te relaxa în situații dificile. Când viața mea a devenit din ce în ce mai stresantă, tot ce am făcut a fost să fumez (marijuana) și să beau, am apelat la tot ce mă relaxa.”

Întrebată dacă are de gând să renunțe la băutură complet, Gaga a spus: „Cred că da, la un moment dat.” În ceea ce privește ieșitul în oraș, Lady Gaga a spus: „ Acum meditez… fac yoga. Merg la saună foarte des. Este bine pentru corpul meu. Și cânt jazz! Jazz-ul a fost mereu atât de bun pentru depresia mea…”

Luna trecută, Lady Gaga a mărturisit că Sir Elton John i-a salvat viața atunci când se lupta cu dependența de alcool și droguri. Autoarea hit-ului ‘Bad Romance’, care este nașa celor doi băieți ai superstarului, a realizat că are nevoie de ajutor în mometul în care a leșinat de beată ce era la nunta fratelui lui Taylor Kinney, iubitul ei. Lady Gaga a spus pentru ziarul The Sun, potrivit contactmusic.com: „M-am îmbătat și am leșinat la ceremonie… A fost unul din acele momente speciale când faci lucruri stupide la beție… Un moment din acelea în care nu te interesează nimic. Și, mai mult, purtam o costumație Versace. Îmi pare foarte rău și pentru acest lucru… Acum pot să râd când îmi aduc aminte, dar nu a fost prea frumos o perioadă după..”

Bunul ei prieten Elton John, care s-a luptat cu dependența de droguri ani la rând, a fost cel care a ajutat-o. Lady Gaga a mai spus: „Când ai prieteni care au avut probleme cu alcoolul și drogurile așa cum a avut Elton… El a fost cel care m-a adus pe linia de plutire. El îmi spune: ‘Gaga fumezi prea mult.’ El m-a salvat.. Acum nu mai consum așa des. Doar uneori. Nu tot timpul. Doar atunci când sunt pe scenă.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava