Concert pascal
MOPAN Suceava

Comunicat de presă. ”Ca urmare a informațiilor false/incomplete apărute în presă referitor la validarea candidaturilor depuse pentru o funcție în cadrul CEJ PMP, vă transmitem punctul oficial de vedere al Comisiei de Organizare și Desfășurare a Alegerilor.

Până la data limită de depunere a candidaturilor, 25.02.2018, ora 20:00, au fost înregistrate un număr de 73 de cereri de candidatură. Începând cu data de 26.02.2018, cererile au fost analizate de membrii C.O.D.A. în vederea validării lor, având în vedere criteriile din Statutul PMP și cele votate de către Consiliul Executiv Județean Suceava. Conform acestora, poate candida la o funcție în conducerea Organizației Județene orice membru al PMP sub obligativitatea achitării la zi, la data depunerii candidaturii, a debitelor față de partid. Așadar, au fost respinse cererile de candidatură ale persoanelor care nu figurează ca membru PMP precum și cererile de candidatură ale membrilor care nu au respectat obligativitatea menționată mai sus. Cum este firesc într-un proces de alegeri democratic, se pot depune contestații la deciziile C.O.D.A. privind validarea/respingerea candidaturilor până la data de 01.03.2018, ora 20:00. Acestea se vor depune personal de către fiecare candidat interesat către Comisia de Organizare și Desfășurare a Alegerilor. C.O.D.A va transmite contestațiile Comisiei de Arbitraj și Integritate și va afișa soluțiile contestațiilor, la sediul partidului, până la data de 02.03.2018, ora 14:00.

Așadar, avem rugămintea ca, înainte de publicare, să ne contactați pentru confirmarea/infirmarea tuturor informațiilor pe care le primiți referitor la alegerile din cadrul PMP Suceava, putând evita astfel apariția unor informații eronate în publicația dumneavoastră. Menționăm că știrile false apărute fără a fi verificate în prealabil aduc prejudicii imaginii partidului și membrilor comisiei care se ocupă de organizarea și desfășurarea alegerilor în partid”.

Vă mulțumim!

Comisia de Organizare și Desfășurare a Alegerilor
PMP Suceava

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava