Concert pascal
MOPAN Suceava

Trupa Radiohead o acuză pe Lana Del Rey, după ce cântăreaţa s-ar fi inspirat dintr-un hit al acesteia, ‘Creep’, pentru melodia ‘Get Free’, pe care a inclus-o în noul ei album, ‘Lust for Life’, informează contactmusic.com. Situaţia a stârnit o adevărată furtună printre fani, mai ales pentru că piesa ‘Creep’ a fost inspirată de un alt cântec.

Într-un mesaj postat pe Twitter, cântăreaţa în vârstă de 32 de ani a scris, potrivit sursei citate: „Este adevărată treaba cu procesul. Deşi ştiu că melodia mea nu a fost inspirată din ‘Creep’, Radiohead consideră că a fost şi cer 100% din veniturile generate. Le-am oferit până la 40% în ultimele câteva luni, dar ei vor accepta doar 100%. Avocaţii lor au fost neobosiţi, aşa că vom rezolva problema în instanţă”.

Ironia este că hit-ul ‘Creep’ a fost, de asemenea, subiectul unui scandal de plagiat când a fost lansat. Radiohead au fost daţi în judecată pentru asemănări cu piesa ‘The Air That I Breathe’, din 1974, a formaţiei Hollies, compusă de Albert Hammond şi Mike Hazlewood. După o înţelegere realizată în afara justiţiei, Hammond şi Hazlewood au fost puşi drept co-compozitori ai ‘Creep’.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava