• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Lana Del Rey a mărturisit în cadrul unui interviu recent, potrivit contactmusic.com, că i-ar fi plăcut să înregistreze coloana sonoră a celui mai nou film din seria James Bond, ‚Spectre’, dar că nu i s-a propus niciodată acest lucru.

Numele interpretei hit-ului ‚Summertime Sadness’ a fost menționat, la început, ca fiind printre cele ale norocoșilor ce ar putea scrie și înregistra tema celui mai nou film Bond, dar această sarcină i-a revenit până la urmă lui Sam Smith, care a compus ‚Writing’s on the Wall’.

Lana Del Rey a declarat, potrivit sursei citate: „Mi-ar fi plăcut să înregistrez coloana sonoră a noului film din seria Bond, ‚Spectre’, dar nu mi s-a propus acest lucru. Ador toate piesele ce au fost în filmele Bond de-a lungul timpului și ador muzica de pe coloana sonoră a filmelor, în general. Pe noul meu album, ‚Honeymoon’, sunt câteva cântece care duc cu gândul la Bond, cum ar fi ‚24’ și ‚Swan Song’.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava