MOPAN Suceava

Lana Del Rey a anunțat că vara aceasta, în iunie, va lansa un nou album, ‘Rock Candy Sweet’.

Cântăreața în vârstă de 35 de ani a dat vestea la doar câteva zile după lansare discului ‘Chemtrails Over the Country Club’. Ea a spus despre viitorul album că va fi un răspuns la acuzaţiile potrivit cărora ar fi „promovat abuzul domestic” şi ar fi preluat elemente culturale ale altor rase, potrivit contactmusic.com.

Lana s-a confruntat anul trecut cu multe critici, după ce a comentat pe tema egalității și s-a comparat cu Ariana Grande, Cardi B, Camila Cabello și Beyonce. Ea a scris la acea vreme pe rețelele de socializare: „Acum că Doja Cat, Ariana (Grande), Camila (Cabello), Cardi B, Kehlani și Nicki Minaj și Beyonce au avut în topuri piese despre a fi sexy, a nu purta haine, despre înșelat etc – pot, vă rog, să cânt tot despre cum este să te simți apreciată, frumoasă, îndrăgostită deși relația nu este perfectă, ori despre a dansa pentru bani – ori despre orice vreau – fără să fiu crucificată sau să mi se spună că promovez abuzul domestic????”

La scurt timp, Lana a adăugat: „Trebuie să existe un loc în feminism pentru femei care arată și se comportă ca mine – genul acela de femei care spun ‘nu’, dar bărbații aud ‘da’.”

Mai apoi, artista a fost obligată să răspundă criticilor pe care postările sale le-au provocat. „Ultimul meu comentariu vis-a-vis de tot – când am spus ‘femei care arată ca mine’ – m-am referit la acele persoane care nu arată neapărat puternice sau deștepte, sau stăpâne pe ele etc. M-am referit la femeile cu personalități mai delicate, nu la femei de rasă albă – mulțumesc pentru comentariile de tip ‘Karen’ (nr. Răutăcioase). Foarte de ajutor.”, a subliniat Lana.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava