MOPAN Suceava

Joi, 30 iulie, ora 11:00, va avea loc Online, lansarea oficială Elite Communication, un nou nume în lumea comunicării de brand, agenție fondată de Bianca Tudor.

Mai mult decât o agenție de comunicare, Elite Communication vine însprijinul business-ului românesc în această perioadă dificilă lansând campania#DămVoceBinelui, un proiect menit să aducă veștile bune din piața și să le transmită prin rețeaua sa, într-un buletin săptămânal. Este o campanie care pune în lumina reflectoarelor producția locală, produsele românești, afacerile mici, medii și mari și le promovează pentru a le face cunoscute întregii țări.

Joi, în cadrul lansării online, vom avea ocazia de a vedea în direct nume de onoare din lumea antreprenoriatului dar și entertainment-ului, desemnați Mesageri ai Binelui, care vor aduce vești bune din zona lor de activitate.

Echipa Elite Communication își propune să publice minim 100 știri pozitive din business-ul românesc în următoarele 4 luni. Mai mult, va construi o comunitate în jurul știrilor pozitive preluate din lumea afacerilor românești pentru a demonstra că suntem uniți și puternici împreună, chiar și în contextul crizei sanitare, financiare, sociale, etc.

Astfel, Elite Communication va publica săptămânal un buletin al știrilorpozitive din afacerile românești, preluate la nivel național. Oricine are o vestebună de transmis poate posta în social media cu #DamVoceBinelui sau poate trimite un email la contact@elitecommunication.eu iar echipa Elite va aduna și publica aceste vești. Campania se va desfășura pe o perioadă de 4 luni iar la sfârșitul campaniei #DămVoceBinelui vor fi premiați Mesagerii Binelui.

Misiunea Elite Communication este să devină un intrument valoros în dezvoltarea companiilor din România din punct de vedere al branding-ului și comunicării și să aducă în vedere importanța prezenței în mediul online sau offline pe baza unui ghid de brand bine pus la punct. Fondatorul Elite Communication, Bianca Tudor, este președinte Elite Business Women EBW, unul din cele mai mari cluburi de femei de afaceri, cu o rețea internationala de peste 12.000 companii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava