Concert pascal
MOPAN Suceava

Candidaţii PSD la funcţia de primar pentru municipiul Fălticeni şi zonele limitrofe PSD au fost lansaţi joi în cadrul unui eveniment care a avut loc joi în municipiul Fălticeni. Este vorba de 21 de candidaţi din care 12 primari în funcţie. Astfel pentru municipiul Fălticeni a fost lansat actualul edil Cătălin Coman iar pentru oraşul Dolhasca Maria Cojocaru, de asemenea primar în funcţie.

Tot cu primarii în exerciţiu PSD va „defila” şi în comunele Berchişeşti-Violeta Ţăranu, Boroaia-Vasile Beraru, Cornu Luncii-Gheorghe Fron, Drăguşeni-Lică Vasile Cepoi, Fântâna Mare-Vasile Muceleniţa, Forăşti- Avrămia Brăduţ, Mălini- Petru Nistor, Preuteşti- Ion Vasiliu, Vadu Moldovei-Marcel Iacob şi Valea Moldovei-Constantin Moroşanu.

Candidaţi noi vor fi în comunele Baia-Maria Tomescu, Bogdăneşti-Dănuţ Mitocaru, Dolheşti-Cristian Bărculescu, Rădăşeni-Ioan Manolache, Rîşca-Neculai Rusu, Slatina- Vlad Gherman, Buneşti-Ioan Mihai, Vultureşti-Cornel Salamaha şi Hârtop- Vasile Nechifor.

Deputatul PSD de Fălticeni, Ioan Stan, este convins că la alegerile din iunie social democraţii îşi vor mări numărul de primari în zona Fălticeni şi că vor aduce un număr suficient de voturi pentru câştigarea Consiliului Judeţean. „Am convingerea că la alegerile din iunie PSD îşi va îmbogăţi zestrea de edili în mai multe localităţi decât am avut până acum. Drept consecinţă vom face ceea ce trebuie ca să câştigăm Consiliul Judeţean şi implicit preşedinţia Consiliului Judeţean”, a declarat Stan.

 

Lansare de candidaţi PSD la funcţia de primar pentru Fălticeni şi zonele limitrofe, 7.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava