MOPAN Suceava

Un eveniment cu totul inedit este organizat în luna octombrie a acestui an în mai multe orașe mari din țară. Este vorba despre turneul de lansare a cărții “TEHNICI DE CITIRE A CHIPULUI” scrisă de Suada Agachi – psiholog si specialist in tehnici de citire a chipului si analiza trasaturilor faciale. Cartea cuprinde cele mai eficiente tehnici de citire a chipului, explicate pe larg și exemplificate prin numeroase imagini sugestive și este deosebit de utilă în identificarea caracterului și trasarea tiparului comportamental al unei persoane, pornind de la studiul trăsăturilor sale faciale.

Accesul la eveniment este GRATUIT însă pentru rezervarea locului, cei interesați sunt rugați să sune la numărul de telefon 0730353355.

Arta citirii chipului datează de milenii, a fost păstrată și transmisă cu demnitate și onoare de maeștrii în fizionomie pentru a fi folosită cu înțelepciune de către cei dornici să cunoască natura umană.

Chipul uman este în egală măsură oglinda reacţiilor şi a tipului de relaţii pe care omul este dispus să le experimenteze de-a lungul vieţii sale

Beneficiind de avansul stiinței moderne și de acuratețea din ce în ce mai fină a identificării și interpretării trăsăturilor faciale specifice fiecărei persoane, arta citirii chipului indică trăsăturile specifice de caracter ale individului, modul în care evenimentele din timpul vieții i-au șlefuit personalitatea și deciziile pe care acesta este predispus să le ia în viitor.

Chipul este un instrument deosebit de precis și de eficient în comunicare. Zilnic privim și citim zeci sau sute de chipuri, identificăm și comunicăm cu cei din jurul nostru după o serie de reguli bine întipărite în noi. Deciziile pe care le luăm sunt influențate de mesajul ascuns ce ne-a fost transmis prin expresia chipului, prin mimică și prin forma trăsăturilor faciale ale celui de lângă noi.

Principiile fundamentale ale acestei arte au rămas neschimbate timp de milenii astfel că şi astăzi, la fel ca în vechime, studiul aprofundat al fizionomiei ne oferă indicii de neclintit cu privire la realitatea înconjurătoare şi identifică cu exactitate rolul pe care îl are de îndeplinit şi poziţia corectă a omului în marea operă a creaţiei şi în particular evoluţia acestuia pe verticala dintre cer şi pământ.

Cuvintele pot fi nesincere, gesturile pot fi înșelătoare, însă fața niciodată nu minte!

Din acest moment, vei privi la tine și lumea întreagă cu alți ochi!

La finalul evenimentului, doamna Suada Agachi va răspunde la întrebările participanților și va participa la o sesiune de autografe.

Cartea “TEHNICI DE CITIRE A CHIPULUI” va putea fi achiziționată în cadrul evenimentelor de lansare din fiecare oraș sau direct de pe site-ul:

http://carticusens.ro/produs/tehnici-de-citire-a-chipului-suada-agachi/

Mai multe detalii despre carte, evenimentele susținute de doamna Suada Agachi sau alte informații despre fizionomie, puteți găsi pe site-ul: www.suada.ro sau pe canalul de youtube al autoarei: https://www.youtube.com/channel/UCuijgtepChq1okb8TGq8bkQ

Calendarul complet al evenimentelor de lansare a cărții Tehnici de Citire a Chipului:

BUCUREȘTI – 5 octombrie 2019

CONSTANȚA – 6 octombrie 2019

IAȘI – 12 octombrie 2019

BACĂU – 13 octombrie 2019

SIBIU – 15 octombrie 2019

BRAȘOV – 17 octombrie 2019

CLUJ-NAPOCA – 20 octombri 2019e

ORADEA – 22 octombrie 2019

TIMIȘOARA – 23 octombrie 2019

Lansare de carte: Tehnici de citire a chipului, Suada Agachi, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava