Concert pascal
MOPAN Suceava

În perioada 19-20 Mai 2020, doi experţi din Germania, specializaţi în domeniul finanţării IMM-urilor, vor fi prezent la Bucureşti pentru a ne ajuta să obţinem fonduri din programul Horizon Europe.

USH Pro Business împreună cu ecosistemul condus de acesta, Wallachia Hub şi alte consorţii şi clustere, îi aduce în premieră în faţa publicului din România pe Agustina Gualdoni, Cercetător științific, Unitatea de mediu, energie și bioeconomie la Bavaria Alliance şi pe Kevin Wilke, Cercetător ştiinţific, Unitatea de servicii de consultanță pentru IMM-uri din cadrul Alianței de cercetare din Bavaria. Experţii vor susţine un training de două zile, în domeniul scrierii de proiecte prin programul ce vine în continuarea Horizon 2020.

Inscrierile la eveniment au fost deja deschise, având un număr limitat de locuri dedicat managerilor inovativi şi dornici să obţină finanţări direct de la Comisia Europeană. Termenul limiă de transmitere a formularului este 8 Aprilie iar training-ul a fost structurat atât pe transferul de cunoştiinţe cât şi pe întâlniri B2B.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava