PNL
PSD
PMP

A noua parte a filmului ‘Fast & Furious’ cu Vin Diesel va fi lansată mai târziu decât era prevăzut, în mai 2021, informează contactmusic.com.

După ce lansarea producției ‘Time to Die’ a fost amânată din 11 noiembrie pentru 2 aprilie, Universal a fost constrâns să amâne şi producţia ‘Fast & Furious 9’.
Iniţial, prevăzut pentru 20 mai, ‘Fast & Furious 9’ a fost amânat în primă fază pe 31 martie 2021 din cauza pandemiei.
Din distribuţie fac parte Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris Bridges, Nathalie Emmanuel, John Cena, Helen Mirren şi Charlize Theron.
Mai mult, într-un interviu anterior, Vin Diesel a anunțat că în ‘Fast and Furious 9’ va juca și Cardi B.
Apariția în film a cântăreței a fost anunțată de Vin Diesel printr-un video de la ultima zi de filmare în Marea Britanie. Actorul spune în clipul postat pe Instagram: „A 86-a zi aici, pe platourile de filmare ale Fast 9. Știu că sunt extenuat. Eu și toată echipa am dat tot ce am avut mai bun pentru acest film. Am pus totul pe masă. Am dat totul.” În același clip, Cardi spune: „Sunt obosită. Dar abia aștept. Nu voi fi în față, dar cred că va fi extraordinar.”
Cardi B nu este singura cântăreaţă care va apărea în film. Și cântăreţul portorican de reggaeton Ozuna va juca alături de Vin Diesel în ‘Fast & Furious 9’. Pentru Ozuna, aceasta va fi a doua apariţie într-un lungmetraj, după ‘Que Leon’. El urmează să joace şi în continuarea acestuia, ‘Los Leones’.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Dumitru Mihalescul - PNLPRO RomâniaUniunea Polonezilor din România
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava