Concert pascal
MOPAN Suceava

CENTRUL REGIONAL DE FORMARE PROFESIONALĂ A ADULŢILOR BRAŞOV, in caliate de beneficiar, implementeaza proiectului cu titlul,” Modernizare pentru Eficienta si Calitate in SERViciile de Formare Profesionala a Adultilor”MECSERV ID 92695.

In data de 29.07.2015, in cadrul activitatilor prevazute, proiectul si rezultatele inregistrate au  fost prezentate  clientilor AJOFM  Suceava.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin POSDRU si are ca obiectiv general modernizarea si eficientizarea tipurilor de servicii furnizate clientilor  Serviciului Public de Ocupare-ANOFM prin imbunatatirea si diversificarea modalitatilor de gestionare si de furnizare a serviciilor de formare profesionala de catre unitatile teritoriale –Centrele de Formare Profesionala a Adultilor(CRFPA).  

Acesta este un proiect strategic si se implementeaza in parteneriat cu alte institutii publice similare: CRFPA Calarasi, CRFPA Cluj, CRFPA Teleorman si CRFPA Vâlcea, acoperind astfel mai multe zone de dezvoltare din Romania: Centru, Sud Muntenia, Nord Vest si zona Sud Vest Oltenia. Grupul tinta il reprezinta cele 5 CRFPA  partenere in proiect a caror modernizare se urmărește, precum si instruirea a 250 de persoane din CRFPA si AJOFM partenere si colaboratoare pentru utilizarea aplicației informatice nou create.

Cu ajutorul acestor dotări si modernizari , clientii CRFPA  din zonele de dezvoltare amintite, dar si din oricare alte zone ale tarii , au asigurat accesul rapid la toate informatiile necesare cu privire la cursurile de formare profesionala autorizate  si organizate la institutiile partenere.

Astfel, aceștia, prin intermediul internetului, sau prin folosirea sistemelor electronice de informare (infotouch) instalate la sediul partenerilor, vor avea informatia rapid si fara sa mai fie nevoie de prezentarea la sediul CRFPA, sau legătura directa cu salariatii institutiei.

De asemenea, se  va asigura o gestionare mult mai eficace si mai sigura a documentelor si   a activitatilor salariatilor acestor institutii prin crearea unei baze de date interne eficiente, la fiecare partener in parte.

Proiectul are o valoare totala de 5.697.895 lei din care 3.949.526 lei asistenta financiara nerambursabila si urmareste imbunatatirea serviciilor oferite, clientilor SPO, prin realizarea unei aplicatii informatice-sistem informatic , a unor pagini web si instalarea in zone vizibile si  accesibile din institutiile partenere, a unor sisteme electronice de informare rapida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava