Concert pascal
MOPAN Suceava

Larisa Drăgulescu (38 de ani) este din nou însărcinată! Roșcata este gravidă în patru luni și se mândrește cu burtica sa de graviduță în mediul online. Se pare că aceasta este mai fericită ca niciodată în brațele noului partener de viață, bărbat cu care a ales să fie împreună după divorțul de cel de-al doilea soț, Marian Bogdan, notează click.ro.

Primăvara a venit cu schimbări în viața Larisei Drăgulescu! Vedeta și-a anunțat fanii pe rețelele de socializare, cu puțin timp în urmă, că este însărcinată pentru a treia oară. Larisa le-a dat bucuria sa și internauților printr-un filmuleț postat pe rețelele de socializare după ce s-a filmat într-o rochie mulată care îi scotea în evideță burtica de graviduță de patru luni.

Roșcata a fost căsătorită în perioada 2006-2009 cu Marian Drăgulescu de care a divorțat cu scandal și cu care are doi copii: pe Beatrice (18 ani) și Richard. După care a ales să își unească destinul cu Marian Bogdan, un tânăr cu care s-a iubit timp de cinci ani și de care a divorțat la finalul anului trecut după doar un an și jumătate de căsătorie.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/larisa-dragulescu-insarcinata-pentru-a-treia-2253772.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava