Concert pascal
MOPAN Suceava

După scandaluri și bălăcăreli nesfârșite în presă, Alin Oprea (49 ani) și soția sa, Larisa Uță, s-au întâlnit ieri (15 februarie) pentru prima dată la tribunal. Cei doi au avut prima înfățișare în procesul de divorț, care are mari șanse să se finalizeze pe 26 aprilie, atunci când este fixat cel de-al doilea termen. Larisa, soția lui Alin Oprea, a făcut câteva declarații acide, în premieră, despre divorțul de Alin Oprea, notează click.ro.

“Am fost de acord să divorțăm pe 26 aprilie. Trebuie să demonstrez atunci că vreau să păstrez numele de Oprea. Judecătoarea a vrut să oprească acest macel. Ne-a întrebat: «vreți să divorțați?» Da! «Amândoi?» Da! Și asta a fost!”, a declarat Larisa Uță, pentru emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars, potrivit sursei citate.

Soția lui Alin Oprea s-a referit și la infidelitățile de care cei doi soți s-au acuzat reciproc în presă. “Am fost numită vrăjitoare, am fost Hitler, sunt cea mai violentă persoană. Astea sunt declarațiile lui. Nu regret această căsătorie, pentru că nu aș fi avut acești copiii. O să trăiesc în continuare pentru ei. Eu am simțit de mult că mă înșela. Răspunsul lui a fost mereu că sunt un sfânt și nu-mi înșel familia mea. A zis că l-am înșelat cu doi, nouă bărbați. Și-a înregistrat și propriul copil. Nu a avut o discuție normală cu acești copii niciodată”, a mai declarat Larisa Uță, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/larisa-sotia-lui-alin-oprea-sa-se-termine-odata-panarama-asta-ca-ne-am-imbolnavit

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava