Concert pascal
MOPAN Suceava

Puştoaica de 14 ani a luat foc, după ce americanii au acuzat-o că nu e corect să participe şi la show-ul “America’ Got Talent”, pentru că a câştigat deja 120.000 de euro la emisiunea din România.

Copleşită de această presiune, Laura Bretan a izbucnit marţi (2 august), într-un mesaj pe Instagram. “Nu-mi vine să cred că există atât de mult negativism în jurul nostru. Da, am concurat la «Românii au talent». Am făcut asta pentru a-i îndeplini dorința bunicului meu. […] Dar cine a putut anticipa că mă voi califica şi la «America’s Got Talent»? A fost întotdeauna un vis de-al meu, deoarece SUA este țara și casa mea, aici m-am născut. Și, din moment ce există mai multe versiuni ale show-ului «Got Talent», nu sunt eu singurul concurent care a dat probe în mai multe ţări. Am câştigat la «Românii au talent» premiul de 120.000 de euro, dar vreau să înțelegeți că nu am fost acolo pentru bani, am făcut-o pur și simplu pentru a-i îndeplini dorința bunicului. Cu toate că am câștigat primul loc, încă nu am văzut nici un ban din premiu. În cazul în care îl voi primi, voi dona o mare parte pentru orfani şi persoane fără adăpost, aşa cum am făcut şi în trecut. Aş vrea să vă întreb: dacă un sportiv câștigă o medalie de aur, ar trebui să se retragă din activitate? Doar pentru că a câștigat o dată? Nu!”, a scris Laura Bretan pe reţeaua de socializare Instagram, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet și vezi ce a mai spus Laura Bretan, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/laura-bretan-nu-am-primit-inca-nici-un-leu-din-premiul-de-la-romanii-au-talent

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava