Concert pascal
MOPAN Suceava

De când a izbucnit scandalul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, toată lumea se întreabă ce se va întâmpla cu multele milioane de euro pe care cei doi le dețin în conturi.

Anamaria Prodan nu a ascuns niciodată faptul că mama ei, regretata Ionela Prodan, i-a lăsat o moștenire imensă. Când s-a aflat de separararea legală dintre impresară și antrenorul Craiovei, curioșii s-au gândit și la felul în care aceștia își vor împărți bunurile și dacă averea lăsată de cântăreața de muzică populară intră în această discuție. Mai mult, Reghe a precizat că acțiunea de divorț a fost intentată deja de câteva luni bune, mai precis din august 2021, și că primul termen va avea loc în mai puțin de două luni, potrivit click.ro.

Laurențiu Reghecampf a transmis un comunicat de presă în care a prezentat partea sa de adevăr. Fostul fotbalist a precizat că nu dorește să facă dezbateri publice despre mariajul său și a făcut câteva clarificări, după cum urmează, potrivit sursei citate:

  • „Copiii vor reprezenta întotdeauna o prioritate în ceea ce mă privește. Mă voi implica în educația lor cu aceeași dăruire, voi continua să-mi îndeplinesc rolul de tată, să le ofer dragoste și sprijin necondiționat.”
  • „Cu privire la moștenirea primită de către Anamaria de la regretata sa mamă, menționez că nu am revendicat niciun bun din componența acesteia și nici nu am formulat vreodată pretenții în acest sens.”
  • „Având în vedere că pe rolul instanțelor judecătorești a fost introdusă în luna august 2021 o acțiune de divorț și partaj (cu primul termen de judecată la 7 februarie 2022), apreciez că toate aspectele de ordin financiar vor fi soluționate pe această cale.”

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/laurentiu-reghecampf-primele-detalii-despre-406310.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava