Concert pascal
MOPAN Suceava

Recent, municipiul Bacău a găzduit Campionatul Național de box pentru tineret, competiție la care au fost prezenți cei mai buni pugiliști din România la această categorie de vârstă. Printre aceștia s-a aflat și Laurențiu Ungureanu, de la Clubul Sportiv Municipal Suceava.

Pugilistul antrenat de Andu Vornicu a luptat în cadrul categoriei 75 de kilograme și a câștigat primele două meciuri fără probleme, înainte de limită. Ungureanu a început bine și partida decisivă pentru titlu, disputată împotriva campionului en-titre, un sportiv din Giurgiu. A dominat prima rundă, izbutind chiar să-i spargă nasul adversarului său, însă s-a crezut prea devreme învingător și s-a relaxat prematur, permițându-i giurgiuveanului să se trezească din pumni și să se impună în cele din urmă, la decizie.

„Locul al doilea la un campionat național este un rezultat bun pentru Laurențiu și pentru club, însă există și o undă de regret după această competiție. Oricum, sportivul nostru a învățat faptul că trebuie să lupți până la final. Confruntarea din finală a avut drept miză calificarea pentru Campionatele Europene și este greu de acceptat că s-a ratat la mustață o asemenea șansă. Sper ca Laurențiu să fi tras învățămintele de rigoare după acest episod, astfel încât să nu mai repetăm pe viitor asemenea erori”, a declarat antrenorul Andu Vornicu, care a dorit să mulțumească pentru sprijin Consiliului Local Suceava, Clubului Sportiv Municipal și firmei Trutzi, o susținătoare constantă a boxului sucevean.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava