Concert pascal
MOPAN Suceava

Laurette Attindehou este, de departe, una dintre cele mai dorite femei din showbiz. De-a lungul timpului, mulatra a avut relații cu bărbați celebri și a recunoscut că-i plac luxul și, mai ales, milionarii. Invitată în emisiunea „Teo Show”, mulatra, care este o femeie liberă de când a divorțat de omul de afaceri Ciprian Nistor, a vorbit despre iubiții săi de până acum, făcând declarații suprinzătoare, potrivit click.ro.

„Unii dintre iubiții mei aveau milioane de euro, dar pot să-i număr pe degete. Cel mai bogat iubit al meu este unul din cei mai bogați români din lume.”, a dezvăluit mulatra la Teo Show.

„Pentru un milion de euro mi-aș înșela soțul! Am înșelat și am fost înșelată. Am iertat când am fost înșelată, dar nu se merită. Sunt o femeie foarte rece și mama zice că am inima de gheață și că nu o să stau cu nici un bărbat.”, a mai spus Laurette la „Teo Show”, de la Kanal D, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/laurette-pentru-un-milion-de-euro-mi-insela-sotul-ce-spune-despre-barbatii-cu-care

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava