MOPAN Suceava

Laurette Attindehou (37 de ani) a fost chemată astăzi (23 martie) la audieri, la secția 10 de Poliție, pentru a face noi declarații în cazul incidentului petrecut la hotelul Centrul Vechi. Culmea, Laurette declară că a văzut în agresorul ei, un potențial iubit.
Laurette a venit însoțită de avocatul ei și a precizat că este în continuare în stare de șoc. Mulatra, care are numeroase răni pe corp în urma bătăii încasate, urmează un tratament strict, dat fiind că a rămas cu foarte multe traume fizice și psihice de pe urma agresiunii.
„Am fost chemată la audieri împreună cu domnul avocat. O să mergem să dăm declarații. Încă sunt șocată, încerc să-mi revin după trauma pe care am suferit-o. Fac tratament pentru a mă recupera. Am avut dureri la ambele picioare, dar după tratament îmi revin. Încă sunt în stare de șoc, în locul meu putea să fie altcineva. Într-un fel sau altul pot să fiu vocea fetelor care au trecut prin astfel de întâmplări cu acest bărbat”, a declarat Laurette, la Antena Stars.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/laurette-socheaza-il-vedeam-ca-pe-un-posibil-iubit-fost-audiata-la-politie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava