Concert pascal
MOPAN Suceava

Lavinia lanseaza single-ul “Queen of Ice” si prefateaza stilul pop ce se va gasi pe primul ei album international care va fi lansat anul acesta.
Colaborarea cu Gloria Glow vine dupa ce Lavinia a cerut producatorilor ca partea de rap sa fie neaparat inregistrata de catre Gloria Glow. Lavinia spune despre Gloria Glow: “ Este una din cele mai talentate artiste in aria pop-hip hop din industria noastra muzicala, iar aceasta colaborare ii va deschide drumul catre succes. Gloria Glow cred ca va fi revelatia acestui an cel putin in industria muzicala autohtona.”
Piesa a fost produsa de Mym Constantin si Mario Blue care declara: “Am stat cu Lavinia zile in sir si am muncit. Am reusit sa-i dam o identitate clara dupa multe ore de munca in studio. Albumul pe care l-am pregatit va demonstra acest lucru.
Lavinia este o artista care ne-a aratat ca atunci cand faci muzica cu seriozitate si pasiune totul devine usor si frumos. Suntem foarte multumiti de ce a iesit, iar primul single “Queen of Ice” reda sound-ul fresh de care are nevoie Romania acum pe plan international”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava