Concert pascal
MOPAN Suceava

Unii umblă numai prin tribunale după divorţ, alţii trăiesc în armonie şi cu foştii, şi cu actualii soţi. La 69 de ani, Ilie Năstase ştie să-şi mulţumescă femeile din viaţa lui. Recent a jonglat cu eleganţă între Amalia (40), de care a divorţat în 2010, şi Brigitte (39 de ani), cu care s-a însurat în 2013. Ei nu sunt însă singurii care se tolerează în trei, avem în showbiz multe vedete care au divorţat şi au rămas în relaţii bune cu foştii, scrie click.ro. Atât de bune, încât fac până şi vacanţele împreună.

Şi Raluca Bădulescu a rămas în relaţii apropiate cu fostul soţ, Vali Pungă, pe care i l-a prezentat şi actualului bărbat din viaţa ei, notează sursa citată. Raluca Bădulescu (42 de ani) obişnuieşte de câţiva ani să-şi petreacă vacanţele atât cu Vali, cât şi cu actualul ei iubit, Florin Stamin.

După ce au divorţat în 2008, Marian Drăgulescu (35 de ani) şi Larisa Drăgulescu (31 de ani) au ţinut-o numai în scandaluri timp de cinci ani. Apoi, de dragul copiilor lor, au îngropat securea războiului. Odată instaurată pacea, cei doi foşti soţi se înţeleg atât de bine, încât îşi fac concediile împreună, alături de copiii lor, dar şi de… actuala parteneră a sportivului, Corina.

 

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/le-place-casatoria-trei-cupluri-de-vedete-care-convietuiesc-cu-fostele-iubiri

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava