Festivalul International Ciprian Porumbescu

Actrița Lea Michele, care și-a arătat latura sexy în ediția de primăvară a revistei V Magazine, după ce s-a lăsat pozată pe jumătate goală de faimosul fotograf Terry Richardson, a mărturisit că prietenii ei o consideră plictisitoare pentru că nu este o persoană petrecăreață.

”Prietenii mei îmi spun ‘bunica’, dar bunicuța și-a cam făcut de cap. Sunt destul de sigură că bunica a făcut o ședință foto, pe jumătate dezbrăcată, cu Terry Richardson.”, a spus Lea Michele în cadrul interviului, potrivit showbizspy.com.

”Nu mă deranjează. Eu îmi văd de treaba mea. Fac ce este cel mai bine pentru mine. Asta e. Nu-mi plac lucrurile care plac celor din jur. Nu-mi plac cluburile și nici muzica foarte zgomotoasă. Nu consum foarte mult alcool și poate asta mă face plictisitoare, dar eu prefer să stau în pat să mă uit la ‘Homeland’ cu pisica mea, Sheila, și să mănânc un sendviș.”, a adăugat actrița, potrivit sursei citate.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava