Concert pascal
MOPAN Suceava

Pe LeAnn Rimes o sperie gândul întemeierii unei familii proprii, pentru că nu vrea să transmită copiilor ei durerea prin care a trecut în copilărie, potrivit contactmusic.com.

Cântăreaţa nu are copii biologici, dar este mama vitregă a celor doi băieţi ai soţului ei, Eddie Cibrian, băieţi pe care actorul îi are cu fosta sa soţie, Brandi Glanville.

Anul trecut, vedeta în vârstă de 34 de ani a mărturisit că nu se grăbeşte să-şi mărească familia, iar acum explică faptul că asta se întâmplă din cauza fricii de a nu îi face pe copiii săi să treacă prin întâmplările nefericite prin care a trecut ea în copilărie. „Mi-ar plăcea foarte mult să am copii. Toate se face încetul cu încetul – încă sunt tânără.”, a spus LeAnn pentru Billboard.

Cântăreaţa vorbeşte despre drama prin care a trecut când era copil în noua sa piesă ‘Mother’. Vorbind despre melodie, LeAnn a spus: „Cântecul este despre cum părinţii ar trebui să fie supereroi, dar, desigur, nu sunt. Ei vin cu bagaje de la părinţii lor, iar părinţii lor de la propriii părinţi. Când mama a fugit de acasă, la 18 ani, pentru a se căsători cu tatăl meu, mama ei i-a ars toate hainele. Mereu mi-a fost frică să devin mamă, pentru că nu am vrut să transmit acest fel de dureri mai departe. Am vrut să mă vindec înainte de a aduce pe lume un copil.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava