MOPAN Suceava

LeAnn Rimes se simte foarte bine în ultima vreme, informează contactmusic.com. Vedeta în vârstă de 30 de ani – care s-a internat într-un centru specializat în luna august a anului trecut, pentru a primi tratament pentru anxietate și stres – a mărturisit recent că se simte mai bine în pielea ei, mai încrezătoare și mai sigură pe ea, după ce a terminat lucrul la noul ei album, ”Spitfire”, care a ajutat-o să se ierte pentru că și-a înșelat bărbatul cu care era căsătorită în 2009, Brandi Glanville, cu actualul ei soț, Eddie Cibrian.

Ea a declarat pentru UsMagazine, conform sursei citate: ”M-am internat acolo pentru că eram foarte stresată, eram deprimată și neliniștită și nu știam cum să fac față acelor stări. Să plec departe, m-a ajutat foarte mult, a fost cel mai bun lucru pe care îl puteam face.”

În ceea ce privește noul ei album, LeAnn l-a descris ca fiind o formă de ”terapie intensivă”: ”M-a ajutat foarte mult faptul că am scris acest nou album. Erau o mulțime de lucruri pe care nici măcar nu realizam că le simt… Chiar aveam nevoie să merg undeva să procesez toate acele lucruri.”

Făcând referire la idila care s-a înfiripat între ea și actualul ei soț, Eddie Cibrian, în perioada în care ea era căsătorită cu Brandi Glanville, cântăreața a spus: ”Mă simțeam îngrozitor și eram scârbită de mine, credeam că sunt patetică. Dar, uneori, trebuie să dai de greu pentru a permite părții tale mai înțelepte și mai puternice să iasă la suprafață. Voi mai greși de-a lungul vieții, dar așa suntem noi, oamenii, și mă simt norocoasă că m-am maturizat mult, iar acum sunt mândră de mine… este frumos să simți asta. Niciodată nu m-am simțit atât de puternică. Sunt mai sinceră cu mine ca niciodată, sunt mai sigură pe mine ca niciodată și mă simt mai bine ca niciodată alături de familia mea.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava