Concert pascal
MOPAN Suceava

Muzeul Național al Bucovinei continuă seria proiectelor dedicate elevilor, cu lecția de muzeu Dragonii zburători ai apelor- libelulele, care se va desfășura în perioada 11 – 14 aprilie 2022, la Muzeul de Științele Naturii.

Această activitate muzeală își propune să valorifice din perspectivă științifică, cele peste 150 exemplare de libelule de pe teritoriul României, care se găsesc în Depozitul de Entomologie al Muzeului de Științele Naturii din Suceava.

Lecția de muzeu dorește să atragă atențiaasupra importanței zonelor umede (în special a faunei și florei sălbatice acvatice), precum și influența antropică negativă asupra mediului acvatic. Libelulele sunt considerate specii bioindicatoare pentru salubritatea și sanitația apelor.

Elevii vor avea ocazia să afle legende, povești și date științifice despre modul de hrănire, de comunicare și etapele dezvoltării subacvatice ale libelulelor.

Vă așteptăm cu drag să vă înscrieți la această activitate didactică muzeală, programându-vă telefonic la numerele de telefon 0751571857, 0230213775 sau la adresele de email: marketing@muzeul bucovinei.ro, muzeu.naturale@muzeulbucovinei.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava