• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Senatul a adoptat luni o propunere legislativă foarte importantă, care prevede modificarea Legii nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, la care senatorul PSD de Suceava, Virginel Iordache este coinițiator. ”Certificatul de încadrare în grad de handicap pentru persoanele cu handicap a căror afecțiune a generat amputarea membrelor, va avea termen de valabilitate PERMANENT,fără a mai fi necesară prezentarea periodică la Comisia de evaluare a persoanelor cu handicap. În felul acesta vor dispărea acele situații umilitoare pe care trebuia să le suporte oamenii aflați in situațiile descrise mai sus”, a explicat Iordache.

S-a înființat ”Catalogul online”

El a mai anunțat că Senatul, în calitate de Cameră decizională, a adoptat propunerea legislativă privind înființarea ”Catalogului Online”, platformă școlară online pentru publicarea zilnică a notelor și absențelor elevilor. ”Această platformă va facilita accesul elevilor dar și părinților la note în timp util, de acasă! Să sperăm că vom contribui prin această lege la creșterea calității educației, prin faptul că măsurile remediale pot fi luate în timp util”, a spus Iordache.

Alocațiile pentru copii, majorate

Nu în ultimul rând tot în ședința de luni s-a votat majorarea alocației pentru copii. Astfel copiii cu vârsta până la doi ani vor primi o alocație de 300 de lei lunar (majorare de la 200 de lei), copiii cu dizabilități vor primi alocație majorată de la 200 la 300 de lei până la 18 ani, iar copiii și tinerii cu vârsta cuprinsă între 2 și 18 ani (respectiv până la finalizarea studiilor liceale sau profesionale) vor primi alocație majorată de la 84 de lei la 150 de lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava