Concert pascal
MOPAN Suceava

Legendarul chitarist Carlos Santana, în vârstă de 75 de ani, le-a dat emoții serioase fanilor, la concertul susținut de acesta, marți, 5 iulie, în Detroit.

Santana, alături de trupa sa, interpretase câteva melodii, când, la a cincea piesă, numită „Joy”, chitaristul părea că a simțit că ceva este în neregulă cu corpul său, așa că s-a așezat pe scenă, potrivit click.ro.

Apoi s-a prăbușit cu totul, pe spate, sub privirile șocate ale fanilor, care au început să țipe, transmite TMZ.com. Câteva zeci de persoane din anturajul său au năvălit pe scenă și organizatorii au adus o cortină neagră, pentru a bloca accesul vizual. Unii fani au povestit, ulterior, că în acele momente dramatice au reușit să observe că artistul a fost, chiar, resuscitat. Când chitaristul și-a revenit și a dat semne că este conștient, a fost scos de pe scenă pentru a fi dus la spital, în aplauzele publicului. Un reprezentant al artistului a declarat sursei citate că Santana a leșinat, cauzele fiind epuizarea și deshidratarea, potrivit sursei citate.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/legendarul-carlos-santana-s-a-prabusit-pe-scena-640011.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava