Concert pascal
MOPAN Suceava

David Bowie unul dintre cei mai îndrăgiți muzicieni ai tuturor timpurilor, a decedat la vârsta de 69 de ani, duminică, la doar două zile după lansarea celui de-al 25-lea album al său de studio, ‚Blackstar’, informează contactmusic.com.

După o luptă de 18 luni cu o boală necruțătoare, cancer, legendarul rocker a trecut pe lumea cealaltă. Reprezentanții regretatului artist au declarat: „David Bowie a murit astăzi (10 ianuarie 2016), în pace, înconjurat de familia sa, după o curoajoasă luptă de 18 luni cu cancerul. Deși mulți dintre voi veți fi afectați, la fel ca și noi, de această pierdere, vă rugăm să respectați intimitatea familiei în această perioadă dificilă.”

David Bowie a fost cântăreţ, compozitor, producător şi inginer de sunet şi a câştigat, de-a lungul timpului, numeroase premii BRIT, MTV Music Video şi Grammy. Ultimul concert live susţinut de îndrăgitul artist a avut loc la New York, cu ocazia unui eveniment de caritate, în 2006.

Rockerul britanic era căsătorit din 1992 cu celebrul super-model Iman, cu care are o fiică, Alexandria Zahra Jones. De asemenea, David Bowie mai are şi un fiu, Duncan, din prima lui căsătorie, cu Angela Bowie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava