• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a transmis, marți, în Vama Siret, unde a avut o întâlnire cu președintele Consiliului Regional Cernăuți, Ioan Muntean și cu vicepreședintele administrației de stat din Cernăuți, Mihai Pavliuc, îngrijorarea sa și a autorităților sucevene privind modificările de legislație în Ucraina privind învățământul în limba minorităților, cu referire la învățământul în limba română.

„Mi-am exprimat îngrijorarea față de legislația din Ucraina privind învățământul în limba minorităților. Am adus în atenție învățământul pentru minoritatea românească și nevoia de a face eforturi pentru a respecta drepturile câștigate de minorități”, a spus Flutur. El a menționat că autoritățile din Cernăuți l-au asigurat că vor activa Consiliul interetnic de la Administrația Regională de Stat pentru a discuta problemele. „Am reușit să transmit mesajul și să-i rog pe partenerii noștri de la Cernăuți să facă eforturi pentru a găsi soluții în vederea respectării drepturilor minorităților și a minorității românești în special”, a spus Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava