Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 8 februarie în cadrul raziei organizate la nivelul Poliției Municipiului Vatra Dornei, polițiștii Secției 15 Poliție Rurală Vatra Dornei au executat un control pe linia evidențierii materialului lemnos la un depozit de material lemnos, situat pe raza localității Iacobeni, împreună cu lucrători din cadrul Ocolului Silvic Iacobeni. În urma comparării stocurilor scriptice cu cele faptice inventariate, în depozitul societății s-a constat o diferență de 8,64 mc material lemnos în plus față de evidențele din SUMAL 2.0 lemn foc, pentru care proprietarul nu a putut prezenta documente justificative de proveniență. În conformitate cu prevederile at. 19 alin. 1 lit. a din Legea 171/2010 modificată, s-a dispus sancționarea contravențională a administratorul societății pentru deținerea în depozitul societății de material lemnos fără proveniență legală.

De asemenea, s-a dispus confiscarea cantității de 8,64 mc de material lemnos existent în plus față de evidențe, în valoare de 1.330 lei.

Tot în cadrul raziei organizate la nivelul Poliției Municipiului Vatra Dornei, polițiștii Secției 15 Poliție Rurală Vatra Dornei au executat un control pe linia evidențierii materialului lemnos la un depozitul de material lemnos, situat pe raza localității Șaru Dornei, împreună cu lucrători din cadrul Gărzii Forestiere Suceava.

În urma comparării stocurilor scriptice cu cele faptice inventariate în depozitul societății s-a constat o diferență de 5,909 mc material lemnos în plus față de evidențele din SUMAL 2.0, lemn foc rășinoase, pentru care proprietarul nu a putut prezenta documente justificative de proveniență.

În conformitate cu prevederile at. 19 alin. 1 lit. a din Legea 171/2010 modificată, s-a dispus sancționarea contravențională a administratorul societății cu suma de 3000 lei pentru deținerea în depozitul societății de material lemnos fără proveniență legală.

De asemenea, s-a dispus confiscarea cantității de 5,909 mc de material lemnos existent în plus față de evidențe, în valoare de cca. 1000 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava