Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 7 august în jurul orelor 12:38, lucrătorii din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Ștefan cel Mare, localitatea Bivolăria, oraș Vicovu de Sus au oprit pentru control autoutilitara condusă de către un bărbat din localitatea Frătăuții Noi.

Șoferului i s-a solicitat să înmâneze documentele personale, ale autoutilitarei şi cele privitoare la materialul lemnos transportat, acesta declarând că nu deține documente pentru material lemnos.

Fiind verificat în aplicația SUMAL 2.0, s-a constatat faptul că pentru autoutilitară nu a fost emis aviz de însoțire a materialului lemnos.

Întrucât șoferului nu deținea aviz de însoțire a materialului lemnos acesta a fost condus la Ocolul Silvic Putna-Centrul de Prelucrare a lemnului Putna.

Organele silvice au procedat la inventarierea materialului lemnos, ocazie cu care a rezultat cantitatea de 2,49 m3 lemn foc specia molid, în valoare de 303,78 lei.

În acest context, în conformitate cu prevederile Legii nr.171/2010 modificată s-a dispus confiscarea cantității de 2,49 m3 lemn foc specia molid, în valoare de 303,78 lei, aceasta fiind predată în custodia Ocolului Silvic Putna.

Față de conducătorul auto s-a dispus măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 3.000 lei, conform Legii nr.171/2010 modificată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava