MOPAN Suceava

Având în vedere planul de acțiune al I.P.J. Suceava – Serviciul Ordine Publică privind prevenirea și combaterea activităților ilegale din domeniul circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos, în 16.09.2022, în jurul orei 15.15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Solca au oprit pentru control o autoutilitară ce se deplasa pe DN 2 E, dinspre  Poieni-Solca către orașul Solca.

Conducătorul autoutilitarei a prezentat pentru control actul de identitate, permisul de conducere și documentele mașinii. La controlul autoutilitarei, s-a constatat că aceasta transportă material lemnos, respectiv lemn foc. S-a procedat la verificarea autovehiculului în cauză în aplicația SUMAL 2, ocazie cu care s-a constatat faptul că materialul lemnos din autoutilitară nu corespunde cu fotografiile prevăzute în avizul de însoțire. Autoutilitara a fost condusă la Ocolul Silvic Solca, iar în prezența unui  lucrător din cadrul ocolului, s-a procedat la măsurarea materialului lemnos, fiind identificată cantitatea de 3,1 mc lemn foc fag, în valoare totală de 505,06 lei.

Cantitatea de material lemnos a fost confiscată și predată în custodie OS Solca, iar șoferul autoutilitarei a fost sancționat contravențional confom art. 19 din Legea 171/2010 cu amendă în cuantum de 3.000 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava